articles @ bsohetgrotehuis.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Welkom

Welkom bij ons op Het Grote Huis, buitenschoolse opvang bij De Vrije School Den Haag.

Hier staan we voor

Een plek waar we willen dat ‘je mag zijn en worden wie je bent’. 

In onze pedagogische visie gaan we ervan uit dat elk kind uniek is en in zijn eigenheid gezien en aangesproken wil worden. Wij willen een leefruimte, een gemeenschap, creëren waarin ieder tot zijn recht kan komen binnen het geheel. We geven deze visie vorm door er werkelijk te zijn, met aandacht en bewustzijn voor ieder kind.

We werken vanuit een antroposofische grondslag volgens de ideeën van Rudolf Steiner, de grondlegger van de antroposofie en van de Vrije Scholen. Naast de pedagogische visie delen we met de Vrije School Den Haag ook het gebouw en is er een gedeelde aandacht voor de omgeving waarin het kind opgroeit.

Kom je bij ons werken?

We zijn weer op zoek naar een fijne juf of meester om bij ons te komen werken. We zijn op zoek naar invallers op vaste en flexibele basis. Vaak stromen invallers in als vaste juf of meester in een van onze huizen. Voel je je vertrouwd of verbonden met onze werkwijze en de antroposofie en heb je een geldig diploma voor het werken in de BSO, dan horen we graag van je. Je kunt een mail sturen naar estherwilzing@de-sprank.nl. Zij neemt dan contact met je op.