articles @ bsohetgrotehuis.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Aanmelden

Je kunt je kind aanmelden bij Het Grote Huis door het aanmeldformulier hieronder in te vullen. Na verzending van het formulier ontvang je een automatische mail ter bevestiging van ontvangst.

Er is een minimale termijn van twee weken tussen een aanmelding en de daadwerkelijke plaatsing. Op deze manier is het mogelijk voor de juffen een afspraak te maken voor een welkomstgesprek en een kennismaking zodat je kind weet wat hij of zij kan verwachten op de eerste dag in Het Grote Huis.

Zodra je kind in onze administratie is opgenomen ontvang je een email met een uitnodiging om jouw ouderlogin te activeren. Via de ouderlogin kun je alle gegevens inzien en wijzigingen in de plaatsing doorgeven. De email wordt gestuurd naar het email-adres van degene die als eerste ouder wordt opgegeven.

Het Grote Huis streeft er naar dat alle kinderen bij ons kunnen komen. Mocht ons uurtarief daarin een belemmering zijn, dan willen we je vragen contact met ons op te nemen en samen te onderzoeken of er een passende oplossing voor jouw situatie mogelijk is.

Zodra het contract gereed is, ontvang je een mail met het verzoek het contract digitaal te accepteren via de ouderlogin. Het contract valt onder de Algemene voorwaarden

Bij plaatsing wordt je kind geplaatst tot de zomervakantie na de 12e verjaardag. Indien je een andere einddatum wilt, graag vermelden in het vak toelichting in het aanmeldingsformulier.

Ga naar Aanmeldformulier

Let op! Als je meer kinderen tegelijkertijd aanmeldt, kun je na het verzenden van de aanmelding van je eerste kind, op de pagina die dan opent op de link voor volgende kinderen klikken.

Als je een volgend kind pas later aanmeldt, kun je dat doen via de Ouderlogin.