articles @ bsohetgrotehuis.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Oudercommissie

De oudercommissie is een formele taak binnen De Vrije Speelklas en Het Grote Huis. Deze taak is wat ons betreft vooral meedenken vanuit het perspectief van de ouders. Wij ontmoeten het bestuur 2 a 3 keer per jaar om vervolgens dit perspectief met hen te bespreken. In principe hopen we dat jullie als ouder een goede relatie hebben met de leerkracht van de groep waar je kind in zit en zoveel mogelijk rechtstreeks zaken ter sprake zullen brengen. Maar we zijn er natuurlijk voor jullie. Dus als er dingen zijn om te delen, vragen of opmerkingen, tips en tops met betrekking tot de opvang van je kind, dan zijn wij van de oudercommissie te bereiken via email.

Commissieleden:

Voor BSO Het Grote Huis:

  • Caroline Piekhaar - carolinepiekhaar@hotmail.com

Voor de Vrije Speelklas: 

 

Hi ik ben Caroline,
Samen met Laurens heb ik twee kinderen, Rover en Raban. Ik houd van het strand en van reizen.
Rover zit in de 4e klas en Raban in de 1e klas. Hun vader Laurens heeft De Vrije School t/m de middelbare school doorlopen. Mijn eerste kennismaking met De Vrije School was de informatiebijeenkomst. Rover is in 2016 begonnen bij De Vrije Speelklas. Het ritme, de benadering, de warmte en de betrokkenheid van de leerkrachten hebben mij doen beseffen dat dit voor onze kinderen een mooie en veilige plek is om in op te groeien en zich te ontwikkelen.
Samen met Jaro vorm ik de oudercommissie van Het Grote Huis. Wij denken mee vanuit het perspectief van de ouders en adviseren over beleidswijzigingen. 
Wij zijn ook het aanspreekpunt voor ouders met vragen, suggesties en of zaken die men liever niet direct met de medewerkers wil bespreken. Mocht ik niet meteen een antwoord op je vraag hebben, dan zal ik mijn best doen om het uit te zoeken.