articles @ bsohetgrotehuis.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Onze oudercommissie

Sinds het nieuwe schooljaar is er een nieuwe oudercommissie voor Het Grote Huis en de Vrije Speelklas. Wil je nog meer weten? Klik hier. Hieronder stellen Frederique, Lisette en Sharon zich voor:

Frederique Reddingius, 2 kinderen Finn (5 jaar) bij het Grote Huis en Sophia (3 jaar) op maandag, woensdag en vrijdag bij Juffie Gyenne bij de Vrije Speelklas. Ook ben ik in verwachting van ons derde kindje (in januari verwacht). Ik ben getrouwd met Steven Siblesz (oud leerling van de vrije school in Den Haag) en we wonen in Benoordenhout sinds 4 maanden. We hebben hiervoor 3 jaar in Italië gewoond in de buurt van Trieste. We vinden het erg fijn om weer terug te zijn in Nederland en onze kinderen op de vrije school te hebben. Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te kunnen leveren via de oudercommissie van de Sprank.

Lisette Gast. Ik ben de moeder van Hannelore en Elvira. Beiden zitten op Het Grote Huis op de dinsdagmiddag. Ik ben getrouwd met Han Rakels en we wonen ook alweer sinds 2014 in Den Haag. We zijn heel erg blij met de opvang van De Sprank en ik vind het prettig dat ik mijn kleine steentje mag bijdragen aan de al hoge kwaliteit van de opvang.

Ik ben Sharon Shaham en moeder van 2 kinderen. Quentin en Sophie zitten op Het Grote Huis op de dinsdag en donderdag middag. Mijn kinderen hebben het daar zo naar hun zin. Ik vind het leuk en belangrijk om betrokken te zijn bij de opvang van mijn kinderen. Daarnaast hoop ik een bijdragen te leveren aan de Sprank zodat de kwaliteit van de opvang gewaarborgd blijft!